Selamat Datang Ke Laman Iklan Percuma Tanpa Daftar. Anda Bebas Beriklan Secara Percuma. Sila Klik Hantar Iklan Untuk Menghantar Iklan Anda.

Hantar Iklan: SR Reload - Company penipu dan pembe

Nama*:SR_Scam
Email*:SR_Scam@hotmail.com
Website:
Kategori*:Promosi
Gambar:Tipu3.jpg
Tajuk Iklan*:SR Reload - Company penipu dan pembelit! Wanted Syafizan & Rosziana
Message*:Mohon jasa org ramai supaya menghulurkan maklumat tentang pasangan ini ke no telefon 0132118734(sheila)/0199136238(aiman), kami mahu penipu ini di bawa ke muka pengadilan!!!

SRRELOAD COMMUNICATION (JM0612699-M)

Owner server Syafizan dan Rosziana. Status suami isteri.
No telefon : 013-7068152/012-7758879(Syafizan)
012-7167839/0137868160/0197861362/0142742012 (Careline)

Alamat: No 34, Jalan Helang 8,Taman Scientex,81700 Pasir Gudang, Johor

Akaun Maybank Rosziana Mohd Asnan - 151306796593 (Lama), 501244600079 (Baru)
Cimb SR Reload - 01250000315107

Akaun FB:
Syafizan -https://www.facebook.com/syaf.izan.5
Ros Shaf - https://www.facebook.com/ros.shaf

Taktik Penipuan:
Bagi tau ahli yg server problem. Semua ahli percaya je even hampir sebulan hal ini berlarutan... Sehinggalah...
Aku tergerak hati cntct Kent(Programmer server SR Reload aka pembekal SR Reload jugak). Aku tanya Kent apa masalah server SR Reload? Bila akan pulih? Sebab bila tanya si laha.nat tu dia x leh bg tau. Yg cuma dia mintak masa dan server dlm proses pembaikan...
Bila Kent ckp server SR Reload x de prob. Dia suruh aku tanya si laha.nat napa x nak buat topup dah? Aku mula sangsi

Aku pon rujuk hal ni pada otai topup, rupanya selama ni kena kencing je ngan si laha.nat
Bila msg Baki ke server mmg ada respon dan ada modal ahli cuma bila topup je fail. Sebab tu semua ahli rasa selamat je dan still ingat duit modal dorang still ada.. Rupa2nya semua tu tipu je. Semua tu hanya modal maya. Topup fail sebab dlm server x de modal. Company x tambah modal, duit ahli kena songlap

Bila aku tau semua tu dan aku tanya, br nak mengaku. Mmg bukan server poblem tp sbb modal dlm server x de...



Visitor IP: 115.164.3.25

Powered by EmailMeForm