Selamat Datang Ke Laman Iklan Percuma Tanpa Daftar. Anda Bebas Beriklan Secara Percuma. Sila Klik Hantar Iklan Untuk Menghantar Iklan Anda.

Hantar Iklan: SR Reload - Company penipu dan pembe

Nama*:SR_Scam
Email*:SR_Scam@hotmail.com
Website:
Kategori*:Promosi
Gambar:Tipu3.jpg
Tajuk Iklan*:SR Reload - Company penipu dan pembelit! Wanted Syafizan & Rosziana
Message*:Mohon jasa org ramai supaya menghulurkan maklumat tentang pasangan ini ke no telefon 0132118734(sheila)/0199136238(aiman), kami mahu penipu ini di bawa ke muka pengadilan!!!

SRRELOAD COMMUNICATION (JM0612699-M)

Owner server Syafizan dan Rosziana. Status suami isteri.
No telefon : 013-7068152/012-7758879(Syafizan)
012-7167839/0137868160/0197861362/0142742012 (Careline)

Alamat: No 34, Jalan Helang 8,Taman Scientex,81700 Pasir Gudang, Johor

Akaun Maybank Rosziana Mohd Asnan - 151306796593 (Lama), 501244600079 (Baru)
Cimb SR Reload - 01250000315107

Akaun FB:
Syafizan -https://www.facebook.com/syaf.izan.5
Ros Shaf - https://www.facebook.com/ros.shaf

Taktik Penipuan:
Bagi tau ahli yg server problem. Semua ahli percaya je even hampir sebulan hal ini berlarutan... Sehinggalah...
Aku tergerak hati cntct Kent(Programmer server SR Reload aka pembekal SR Reload jugak). Aku tanya Kent apa masalah server SR Reload? Bila akan pulih? Sebab bila tanya si laha.nat tu dia x leh bg tau. Yg cuma dia mintak masa dan server dlm proses pembaikan...
Bila Kent ckp server SR Reload x de prob. Dia suruh aku tanya si laha.nat napa x nak buat topup dah? Aku mula sangsi

Aku pon rujuk hal ni pada otai topup, rupanya selama ni kena kencing je ngan si laha.nat
Bila msg Baki ke server mmg ada respon dan ada modal ahli cuma bila topup je fail. Sebab tu semua ahli rasa selamat je dan still ingat duit modal dorang still ada.. Rupa2nya semua tu tipu je. Semua tu hanya modal maya. Topup fail sebab dlm server x de modal. Company x tambah modal, duit ahli kena songlap

Bila aku tau semua tu dan aku tanya, br nak mengaku. Mmg bukan server poblem tp sbb modal dlm server x de...



Visitor IP: 115.164.3.25

Powered by EmailMeForm



Hantar Iklan: Pengedar Sah dR Rozmey Group - AZZAH

Nama*:JusDietMate
Email*:JusDietMate@hotmail.com
Website:http://azzahradietmate.blogspot.com/
Kategori*:Produk Fizikal
Gambar:mate5.jpg
Tajuk Iklan*:Pengedar Sah dR Rozmey Group - AZZAHRA DIET MATE
Message*:Merupakan pengedar sah produk dR Rozmey, menawarkan pelbagai produk secara online juga peluang bisnes dan keahlian kepada mereka yang baru berjinak-jinak dengan dunia perniagaan

Produk utama dan terbaik di pasaran seperti Jus Mate 5, Jus Diet Mate 5 merupakan satu revolusi baru di dalam produk diet di mana formula yang ditemui begitu effektif di dalam mengatasi masalah kegemukan

Selain dari itu AZZAHRA DIET MATE juga terdapat :

dR II
Jus DR-II adalah merupakan satu evolusi baru dalam dunia penjagaan kulit dan kesihatan masa kini.

Gain 5
Mampu menambah berat badan dan pertumbuhan otot-otot badan anda serta mengaktifkan berjuta sel badan dan organ penting badan berfungsi secara maksimum

Doc-K
Penjagaan dan perawatan sakit sendi dan urat. Pertama kali bertindak dengan 2 cara

Espresso Xy
Pertama di Malaysia, minuman hebat untuk lelaki yang ingin menimati kehidupan sexual yang lebih nikmat, panas dan selamat

dR Betes
Formulasi bantu pesakit yang hadapi penyakit kencing manis

dRQ10
Formulasi hebat untuk bantu pengguna yang alami masalah lemah jantung dan serangan stroke

dRSilky
Produk kecantikan wanita yang mampu menjaga kesihatan dan kecatikan wanita dari luar dan dalam.

dR8
Formulasi hebat untuk bantu pengguna yang alami masalah penglihatan

dR101
Jus minuman untuk kerehatan dan kesegaran minda, membantu kecergasan minda

dR-H
Jus rawatan hati yang tercedera akibat radikal bebas di dalam badan

dR-Premier
Pemimpin air terawat dunia - kualiti air terawat menghampiri air zam-zam

dR-Prestige
Pemimpin terapi medan elektrostatik

dR Slimming Suit
Miliki bentuk badan menarik

Maklumat Lanjut Dan Pertanyaan Layari
http://azzahradietmate.blogspot.com/

LIKE Page Kami Untuk Update Terkini
http://www.facebook.com/pages/Azzahra-Diet-Mate/226486207479040



Visitor IP: 115.164.129.62

Powered by EmailMeForm



Hantar Iklan: Waterbuddy ; Pam Pembesaran Zakar Me

Nama*:wan
Email*:adam2uon9@gmail.com
Website:www.adam2uon9.com/waterbuddy/
Kategori*:Produk Fizikal
Gambar:waterbuddy_adam2uon9.com.jpg
Tajuk Iklan*:Waterbuddy ; Pam Pembesaran Zakar Menggunakan Teknologi Tekanan Udara & Air
Message*:<br /> Waterbuddy ; Pam Pembesaran Zakar Menggunakan Teknologi Tekanan Udara & Air

Kelebihan Waterbuddy;
Memanjangkan zakar lebih dari 3 inci dengan mudah
Menambah diameter saiz zakar dengan mudah
Meningkatkan keyakinan diri
Menambah stamina seks lelaki
Melancarkan perjalanan darah
MERAWAT MATI PUCUK
Pancutan mani lebih puas!
Merawat pancutan pra-matang
Menyelesaikan masalah zakar bengkok
Membesarkan kepala zakar ANDA

Kenapa menggunakan air?
Air memang membantu menenangkan otot.
Air juga adalah antara 70% yang terkandung dalam tubuh badan seseorang.
Air juga sangat lembut pada kulit.
Air menyegarkan, ini rangsangan yang paling hebat & semulajadi.
Air juga boleh membantu membuat tekanan untuk menguatkan zakar.
Air tidak akan memudaratkan & tidak merbahaya.
Air suam dapat melancarkan aliran darah.
Tidak mustahil air boleh kita gunakan untuk menguatkan, memanjangkan dan membesarkan zakar lelaki.

Waterbuddy memberikan kesan dan pengalaman kepada ANDA tidak sama seperti pam-pam pembesaran zakar yang pernah anda gunakan dulu-dulu. Amat berbeza dan merupakan pengalaman yang unik!

Pesanlah sekarang & berbahagialah dengan Waterbuddy untuk ANDA mendapatkan lebih stamina seks dan saiz zakar anda membesar hanya ketika anda MANDI !!
http://www.adam2uon9.com/waterbuddy/

CONTOH MEMBUAT TEMPAHAN
Ikuti 3 Langkah Mudah Berikut;
Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
Cimb Clicks / Cimb Atm Cash Deposit .

1. Bankin RM299.00 ke Akaun :-

Nama : Mohd Ridzuan B Jamaludin
Nama Bank : Maybank Berhad
Acc No : 155127061771
Atau
Nama Bank : CIMB Bank
Acc No : 05170009973523


2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 012-6954656

Berikan maklumat lengkap berikut :-
Nama anda<>alamat anda<>bank<>jumlah<>tarikh<>masa<>Code : WB

http://www.adam2uon9.com/waterbuddy/



Visitor IP: 118.101.71.11

Powered by EmailMeForm



Hantar Iklan: Waterbuddy ; Pam Pembesaran Zakar Me

Nama*:wan
Email*:adam2uon9@gmail.com
Website:www.adam2uon9.com/waterbuddy/
Kategori*:Produk Fizikal
Gambar:waterbuddy_adam2uon9.com.jpg
Tajuk Iklan*:Waterbuddy ; Pam Pembesaran Zakar Menggunakan Teknologi Tekanan Udara & Air
Message*:<br /> Waterbuddy ; Pam Pembesaran Zakar Menggunakan Teknologi Tekanan Udara & Air

Kelebihan Waterbuddy;
Memanjangkan zakar lebih dari 3 inci dengan mudah
Menambah diameter saiz zakar dengan mudah
Meningkatkan keyakinan diri
Menambah stamina seks lelaki
Melancarkan perjalanan darah
MERAWAT MATI PUCUK
Pancutan mani lebih puas!
Merawat pancutan pra-matang
Menyelesaikan masalah zakar bengkok
Membesarkan kepala zakar ANDA

Kenapa menggunakan air?
Air memang membantu menenangkan otot.
Air juga adalah antara 70% yang terkandung dalam tubuh badan seseorang.
Air juga sangat lembut pada kulit.
Air menyegarkan, ini rangsangan yang paling hebat & semulajadi.
Air juga boleh membantu membuat tekanan untuk menguatkan zakar.
Air tidak akan memudaratkan & tidak merbahaya.
Air suam dapat melancarkan aliran darah.
Tidak mustahil air boleh kita gunakan untuk menguatkan, memanjangkan dan membesarkan zakar lelaki.

Waterbuddy memberikan kesan dan pengalaman kepada ANDA tidak sama seperti pam-pam pembesaran zakar yang pernah anda gunakan dulu-dulu. Amat berbeza dan merupakan pengalaman yang unik!

Pesanlah sekarang & berbahagialah dengan Waterbuddy untuk ANDA mendapatkan lebih stamina seks dan saiz zakar anda membesar hanya ketika anda MANDI !!
http://www.adam2uon9.com/waterbuddy/

CONTOH MEMBUAT TEMPAHAN
Ikuti 3 Langkah Mudah Berikut;
Tempahan boleh dibuat melalui:-
Maybank2u.com / Maybank Atm Cash Deposit
Cimb Clicks / Cimb Atm Cash Deposit .

1. Bankin RM299.00 ke Akaun :-

Nama : Mohd Ridzuan B Jamaludin
Nama Bank : Maybank Berhad
Acc No : 155127061771
Atau
Nama Bank : CIMB Bank
Acc No : 05170009973523


2. Simpan segala bukti transaksi pembayaran anda.
(Simpan sehingga anda menerima barangan anda)

3. Sms / Call : 012-6954656

Berikan maklumat lengkap berikut :-
Nama anda<>alamat anda<>bank<>jumlah<>tarikh<>masa<>Code : WB

http://www.adam2uon9.com/waterbuddy/



Visitor IP: 118.101.71.11

Powered by EmailMeForm



Hantar Iklan: 5 ANGKA SEMINGGU DENGAN 1 JAM SEHARI

Nama*:TFS_Forex
Email*:TFS_Forex@hotmail.com
Website:http://bit.ly/tfsv3
Kategori*:Produk Digital
Gambar:eco1_b.jpg
Tajuk Iklan*:5 ANGKA SEMINGGU DENGAN 1 JAM SEHARI?
Message*:TAHNIAH KERANA ANDA BAKAL MENDAPAT INFO MENGENAI
LUBUK PENDAPATAN TERHEBAT DI DUNIA!!

Adakah anda penat...

- Bekerja siang dan malam?
- Mencari pelanggan untuk membeli produk / perkhidmatan anda?
- Cari downline / orang untuk menyertai perniagaan anda?
- Buat promosi ke sana ke mari tetapi tiada hasil?
- Menghabiskan banyak masa & tenaga tetapi pendapatannya tak seberapa?
- Tersangkut dalam traffic jam ketika hendak pergi kerja / bertemu prospek?


TAHUKAH ANDA ADANYA LUBUK PENDAPATAN HEBAT DI MANA ANDA
TAK PERLU MELAKUKAN SEMUA PERKARA DI ATAS?

Jawapannya ialah FOREX TRADING!

Anda hanya perlukan KOMPUTER, INTERNET dan SEDIKIT MODAL sahaja.

Buat ANALISA TAK SAMPAI 1 JAM ==> BUAT BEBERAPA KLIK ==> LIHAT HASILNYA & SENYUM!! :)

YA! Memang forex trading semudah itu. Tak percaya?
Anda klik link di bawah dan PERCAYALAH...

http://bit.ly/tfsv3

http://www.facebook.com/tfsv2



Visitor IP: 115.164.128.162

Powered by EmailMeForm



Hantar Iklan: eco1_b.jpg

Nama*:TFS_Forex
Email*:TFS_Forex@hotmail.com
Website:http://bit.ly/tfsv3
Kategori*:Produk Digital
Gambar:eco1_b.jpg
Tajuk Iklan*:eco1_b.jpg
Message*:TAHNIAH! ANDA TELAH TERPILIH UNTUK MENERIMA INFORMASI HEBAT INI =)

MAHUKAH ANDA MENJANA PENDAPATAN 5 ANGKA SEMINGGU TANPA PERLU:

- Keluar rumah?
- Jual barang / perkhidmatan?
- Cari downline / klien / pelanggan?
- Buat promosi ke sana ke mari?
- Bekerja part-time siang dan malam?
- Habiskan banyak masa & tenaga?

JAWAPANNYA IALAH ANDA MESTI MENJADI FOREX TRADER!

KENAPA FOREX MENJADI PILIHAN LUBUK WANG PADA MASA KINI?

- Anda TAK PERLU lakukan apa yang saya nyatakan tadi
- Boleh menjana pendapatan lumayan dengan hanya menggunakan sedikit masa, tenaga dan wang ringgit
- Bebas dilakukan di mana-mana sahaja & pada bila-bila masa
- Tidak ada persaingan! Jadi, anda tak perlu fikir bagaimana
nak mengatasi pesaing anda sepertimana dalam perniagaan lain

Segala persoalan anda akan terlerai di sini:

http://bit.ly/tfsv3

http://www.facebook.com/tfsv2



Visitor IP: 115.164.128.162

Powered by EmailMeForm



Hantar Iklan: MESIN JAHIT BROTHER LS 2125

Nama*:ade herman
Email*:bursamesinjahit@gmail.com
Website:http://bursamesinjahit.blogspot.com
Kategori*:Lain-Lain
Gambar:
Tajuk Iklan*:MESIN JAHIT BROTHER LS 2125
Message*:BURSA MESIN JAHIT menjual mesin jahit portable multifungsi khusus rumah tangga tersedia merk :
- BROTHER LS 2125
- JANOME LR 1122
- YAMATO 882/JH653
- BUTTERFLY JH8530A/8190
- TOYOTA
- JUKI
JL.GONDANGDIA BARU NO. 51 RT. 02 RW. 09 - JATIWARINGIN RAYA PONDOK GEDE
UNTUK INFO HARGA, GAMBAR, SPEC & BONUS LENGKAPNYA KUNJUNGI BLOG SAYA DIBAWAH INI (klik WEBSITE)

bursamesinjahit@gmail.com
02199703560 - 081280200667



Visitor IP: 110.138.130.168

Powered by EmailMeForm